In 1986 zijn we klein begonnen, maar we groeien en ontwikkelen ons bedrijf continu.


Onze asperges velden

Wij hebben totaal 4,5 hectare asperges in Bentelo, Enschede en Hengevelde. In 2015 hebben we in Hengevelde 1,2 hectare nieuwe velden aangelegd. Van dit veld mogen we de eerste jaren niet het gehele seizoen steken.

Werkruimte

De asperges worden na het steken zorgvuldig verzorgd voordat ze in de vitrines komen te liggen. We hebben niet alleen een winkel op het terrein in Bentelo maar ook en sorteerruimte met een nieuwe automatische sorteermachine. De asperges worden door de machine ingedeeld in de klassen, maar wij kijken deze indeling natuurlijk nog wel na.
Meer weten over het sorteer proces?


Het schillen van de asperge vergt veel en secuur werk. Om het voor u wat gemakkelijker te maken hebben we een schilmachine in huis. De asperge wordt door 16 mesjes geschild, uiteraard kijken wij deze ook na voordat we ze inpakken.


Acties

Like onze Facebook pagina en houdt deze in de gaten voor acties. Bijvoorbeeld het Moederdag pakket of de kratjesaanbieding. Deze acties zullen ook in de winkel komen te hangen.0547-292359 | 06-51841292 | Bentelosestraat 44 | 7497 MR Bentelo | info@aspergesslaghekke.nl

Copyright © 2015 aspergesslaghekke.nl